ACHTERGROND 
RELATOS SALVAJES is een internationaal succes. Dat komt natuurlijk door de uitstekende verhalen van Damián Szifron, maar dat is niet alles. De film moet geproducet worden en gepromoot, zodat mensen van over de hele wereld hem kunnen zien. Op deze pagina vind je er alles over.
Het succes

RELATOS SALVAJES is de grootste Argentijnse film ooit. Regisseur Damián Szifron legt uit waarom.
Cannes

RELATOS SALVAJES werd geselecteerd voor de officiële selectie van het Cannes Film Festival in 2015. Dat betekent niet alleen dat de film kans maakte op de prestigieuze Gouden Palm, maar vooral dat de internationale pers hem zou zien. Hierboven geeft producer Agustín Almodóvar uitleg. Dit is een fragment uit de officiële persconferentie van Cannes.
Zenuwinzinking
Damián Szifon zei dat hij RELATOS SALVAJES net zo goed "People on the verge of a nervous breakdown" had kunnen noemen, een verwijzing naar een beroemde film van Pedro Almodóvar. Niet voor niets besloot deze laatste RELATOS SALVAJES te producen!
Bonsai

In het interview hierboven vergelijkt Szifron zijn kortverhalen met Bonsai-boompjes kweken. Wat zou hij daarmee bedoelen?
Szifron over Almodóvar

De wereldberoemde Spaanse regisseur Pedro Almodóvar en zijn broer produceten RELATOS SALVAJES. Hieronder geeft Szifron uitleg.