RELATOS SALVAJES 
RELATOS SALVAJES: zes films in één. De regisseur noemt het een "film als een cd, met verschillende nummers, gemaakt door dezelfde mensen". Zie jij gelijkenissen tussen de verschillende verhalen? Eén rode draad die door de verschillende verhalen gaat?
Waarom zou je een film kijken in de cinema wanneer je hem ook thuis kan downloaden? Regisseur Damián Szifron geeft hierboven zijn mening.
Thema's

Wil je weten waarom de regisseur deze film gemaakt heeft? Of wil je meer weten over de thema's van de verhalen? Ben je op zoek naar andere films met gelijkaardige verhalen? Klik dan hier of op de foto hierboven.
De regisseur van RELATOS SALVAJES heet Damián Szifron. Wil je meer weten over wat hij eerder maakte, en wie er samen met hem werkte aan RELATOS SALVAJES, klik dan hier of op de foto van Szifron.
(foto: wegotthiscovered.com)
Bedenk je eigen Wilde Verhaal!

Letterlijk vertaald betekent RELATOS SALVAJES 'wilde verhalen'. De Engelstalige filmtitel is dan ook WILD TALES.

Jij hebt vast ook al wel eens het verlangen gevoeld iemand de huid vol te schelden, uit te dagen tot een gevecht of in gedachten iets ergs aan te doen, of niet soms?

Werk je eigen Wilde Verhaal uit, en laat jezelf helemaal los op de wereld. Trek je - in theorie wel te verstaan - voor één keer niks aan van de wet, van goed fatsoen of van de macht van iemand anders, en reageer je uit in een verhaal.

Hier is hoe je te werk gaat:
Neem een situatie die je enorm kwaad maakt. Een situatie waarin je onrecht voelt. Neem iets wat je zelf ooit meegemaakt hebt, of bedenk zelf iets. En werk de ultieme wraakactie uit. Ga tot het uiterste van het conflict, totdat je een ware climax bereikt. Maak het zo wild als je zelf wil. Lees het resultaat voor aan je klasgenoten, en bespreek welke verhalen het wildst, het geloofwaardigst of het meest meeslepend zijn.
Op gebied van cinema is Argentinië ongetwijfeld het meest interessante land van Zuid-Amerika. Klik op de foto voor meer info!
Internationaal succes

RELATOS SALVAJES is één van de meest succesvolle Argentijnse film ooit. Bekijk op deze pagina hoe dat komt.