THE DARK HORSE 
Genoten van THE DARK HORSE?
Goed nieuws, want het verhaal achter de film is minstens zo boeiend als de film zelf! Bekijk rustig deze pagina en kom meer te weten over de wereld van Genesis Potini.
Acteren of niet acteren?
De bendeleden in de film, die zien er verdacht echt uit. En Cliff Curtis, die was toch niet zo dik? En hij had toch al zijn tanden nog?
In THE DARK HORSE spelen er professionele acteurs naast mensen die nog nooit voor een camera hadden gestaan.
Klik op de foto van de regisseur om meer te weten te komen...
THE DARK HORSE is het verhaal van een keiharde wereld. Maar de film heeft een hart van goud. Sommigen zullen zich vinden in de stoere kant van de film, anderen in het strategische schaakspel, en nog anderen in het emotionele einde.
Een ding staat vast: de film gaat over meer dan één thema. Geïntrigeerd? Klik dan hierboven op de still uit de film. Voer voor een knetterende discussie!
My name is Genesis Potini...

Interessante kerel, die Genesis Potini! THE DARK HORSE is zijn verhaal. Klik hier als je meer wil weten over deze inspirerende man!
Bekijk hierboven de officiële trailer van THE DARK HORSE. Wat denk je? Krijg je zin om de film (opnieuw) te bekijken? Of zou jij de trailer zelf anders in mekaar steken?
De foto hierboven is er eentje uit THE LORD OF THE RINGS. De landschappen uit Nieuw-Zeeland werden namelijk gebruikt als decor voor deze films. Maar cinema in Nieuw-Zeeland is veel meer dan dat! Klik op de foto voor meer...
Gangs spelen een belangrijke rol in THE DARK HORSE. Klik op de getatoeëerde man hierboven om meer te weten te komen over gangs in Nieuw-Zeeland.