BROKEN 
BROKEN is een sterke, aangrijpende en hartverscheurende verkenning van ‘liefde’ in al zijn vormen: geïdealiseerde, onbeantwoorde, ongewenste, en uiteindelijk ook onvoorwaardelijke.

Heb je zelf ooit al eens een leugen verteld die zoveel invloed had op anderen?
Geef je score:
Uw naam:

arrowlinks arrowrechts
BROKEN is gebaseerd op het gelijknamige boek van Daniel Clay en is het filmdebuut van regisseur Rufus Norris. Daarvoor had hij enkel theaterstukken geregisseerd. Ook Eloise Laurence, die de rol van Skunk vertolkt, maakt met BROKEN haar acteerdebuut. Eloise heeft wel meer talenten: bovenstaand nummer uit de film werd door Damon Albarn (frontzanger van Blur) geschreven en door haar ingezongen!
Skunk heeft een unieke en soms vreemde manier om naar de wereld te kijken. Soms lijkt het alsof je naar een dagdroom van Skunk zit te kijken in plaats van naar de realiteit. Als je de trailer bekijkt, kan je daar dan enkele voorbeelden van geven?
Het fragment linksonder bewijst hoe creatief de regisseur omging met de montage van beelden: (her)bekijk hoe mooi hij het dagenlange gezeur van Skunk om een nieuwe gsm in beeld brengt.