THE MONSTER OF NIX + PETER EN DE WOLF 
Heb je genoten van de films? Of was het niet helemaal je ding? Laat het ons weten. Kleur hieronder het aantal sterren in dat deze vertoning volgens jou verdient.
Geef je score:
Uw naam:
PETER EN DE WOLF is een muzikaal geïnspireerd project: de film (die kaderde in de viering van de verjaardag van componist Sergej Prokofiev) neemt een bekend muziekstuk als uitgangspunt en laat cinema en muziek met elkaar versmelten.
Links vertelt resisseur Rosto (THE MONSTER OF NIX) over zijn invloeden en inspiratie.

Hier rechts kan je luisteren naar de wereldberoemde muziek uit PETER EN DE WOLF. Wil je er meer over weten, neem dan zeker een kijkje op de site van het Brabants Orkest: http://www.brabantsorkest.nl/maak-kennis-met-het-orkest/educatie/peter-en-de-wolf-lesmateriaal.aspx
HET MONSTER VAN NIX is een 30 minuten lange animatiemusical die vertelt over Willy, een jongetje dat het gevecht aangaat met de alles verslindende monsterlijke krachten in het dorpje Nix. Een nieuwe stap in het oeuvre van de experimentele Nederlandse kunstenaar Rosto. Visueel overweldigend en vol inventieve verhalende kronkels, is deze film toch geschikt voor een publiek van 10 tot 100 jaar.