TOT ALTIJD 
Heb je genoten van TOT ALTIJD? Of was het niet helemaal je ding? Laat het ons weten. Kleur hieronder het aantal sterren in dat deze film volgens jou verdient.
Geef je score:
Uw naam:
TOT ALTIJD gaat over moeilijke keuzes, over moeilijke momenten, over ziek zijn en over dood gaan. Dat laatste is nog altijd één van de grote taboes in onze samenleving. Vreemd toch, want het is iets wat ons allemaal ooit zal overkomen. De film kan misschien een bijdrage leveren tot het debat over waardig sterven en euthanasie. Denk je dat een film dat kan bewerkstelligen?
Om de keuze van Mario te begrijpen, moet je misschien zijn hele verhaal kennen. Hiernaast een interview met ‘de echte’ Mario Verstraete over zijn beslissing naar aanleiding van zijn getuigenis voor de Senaat. Krijg je met dit filmpje een nieuw beeld op Mario?
Nic Balthazar heeft met TOT ALTIJD een ode aan het leven en een bezinning over doodgaan willen maken. Is hij daarin geslaagd, vind je?
Mieke Verstraete, zus van Mario Verstraete: “Ik hoop dat de mensen in de film zullen zien dat Mario levenslustig was. Maar dat hij ook de keuze heeft durven maken om ‘menswaardig te sterven’. Ik ben zeker veranderd door de dood van Mario. Ik kan veel sneller loslaten, je moet durven zeggen: ‘Het is goed geweest’.”