SUPERECHTE LIEFDE 
Heb je genoten van SUPERECHTE LIEFDE? Of was het niet helemaal je ding? Laat het ons weten. Kleur hieronder het aantal sterren in dat deze film volgens jou verdient.
Geef je score:
Uw naam:
Hier links kan je nog eens naar het begin van de film kijken. Waarom begint de film met een stukje waarin Vikings en prinsessen voorkomen? Wat gebeurt er precies in die sequentie? Aan welk filmgenre doet dit begin denken? Hoe komt dat?
Is SUPERECHTE LIEFDE een meisjesfilm? Bestaat er volgens jou zoiets als ‘meisjesfilms’? Zo ja, wat maakt een film dan tot meisjesfilm? En zijn alle andere films dan ‘jongensfilms’? Is dat dan niet oneerlijk?
Anne snapt niet waarom iedereen altijd over de liefde praat. Ze houdt ervan om een beetje ‘anders’ te zijn en kijkt met verbaasde ogen naar het verliefde gekwetter rondom haar. Tot er op een dag een nieuwe jongen in haar klas komt. Om Jørgen voor zich te winnen, is Anne tot alles in staat. Een film over de tomeloze kracht van de allereerste liefde.
De wereld verwacht van meisjes vanaf een bepaalde leeftijd heel specifieke dingen. Dat ze aandacht krijgen voor hun uiterlijk, niet stoer doen, meisjeskleren dragen… Verwacht jij die dingen ook? Vind jij van jezelf dat je aan die verwachtingen beantwoordt? Ken je beroepen die enkel voor jongens of voor meisjes zijn voorbehouden? Waarom is dat zo?