ORLA DE KIKKERSLIKKER 
Hieronder kan je aanduiden wat jij van ORLA DE KIKKERSLIKKER vond. Hoe meer sterretjes je aanklikt, hoe beter jij de film vindt. Vul daarna in het witte vakje je naam EN e-mailadres in (misschien kan je juf of meester een beetje helpen) en klik daarna op verstuur.
Geef je score:
Uw naam:

arrowlinks arrowrechts
De huizen en gezichten in de film zijn schuin getekend. Net zoals op de tekeningen in het boek over ‘Orla de Kikkerslikker’. Bekijk Victors gezicht eens goed. Zijn neus, mond en tanden staan scheef. Vind je dit toch mooi? Of heb je liever dat alles recht en netjes is?
Bij 3D animatie voeren speciale computerprogramma’s heel veel werk uit: het tekenen van de figuren, het opbouwen van de decors, de belichting,... Alles wordt door de computer berekend en geregeld. In het filmpje links werpen een blik achter de schermen van de film!
Het is niet altijd even leuk om klein te zijn. Vooral als de verschrikkelijke pestkop Orla De Kikkerslikker in de buurt is; hij heeft één keer een levende kikker opgegeten. Tenminste, dat zeggen ze. Niemand van de kinderen durft bij Orla in de buurt te komen. Maar wie klein is, moet slim zijn...
Victor krijgt steeds klappen van Orla. Volgens Jakob is dat zijn eigen schuld: hij doet immers steeds dingen waarmee hij in de problemen komt. Victor vindt Jakob dan weer een lafaard. Wie heeft er volgens jou gelijk? Wat doe jij als iemand ruzie met je zoekt? Als iemand je slaat, sla je terug of loop je weg?