MIJN AVONTUREN DOOR V. SWCHWRM 
Wat vond je van MIJN AVONTUREN DOOR V. SWCHWRM? Hieronder zie je een aantal sterren. Geef je waardering over de film door een aantal sterren aan te duiden. Hoe meer sterren je aanduidt, hoe beter je de film vond. Geef ook je naam en e-mail adres in.
Geef je score:
Uw naam:
Swchwrm wil graag schrijver worden van boeken vol heel ongewone avonturen. Heb je ook zin gekregen om een boek te schrijven? Waarover zou jij een boek schrijven? Heb je zelf al straffe avonturen beleefd? Je kan natuurlijk ook gewoon een verhaal verzinnen.
MIJN AVONTUREN DOOR V. SWCHWRM is de verfilming van het gelijknamige boek van Toon Tellegen. Hij schrijft leuke dierenverhalen. Je kan ze zelf lezen, maar ze zijn ook heerlijk om voor te lezen. Toon Tellegen speelt in de film zelf een klein rolletje als 'Beroemd Schrijver'.
Een goede eerste zin maakt je nieuwsgierig naar de rest van het verhaal. Eén van de bekendste openingszinnen is: ‘Er was eens…’ Maar het kan natuurlijk een pak origineler zoals: ‘Op een dag begon de meester aan alles te twijfelen.’ Raad eens welk boek zo begint… Bedenk zelf ook een originele openingszin!