LOTTE EN DE MAANSTEEN 
Hieronder kan je aanduiden wat jij van LOTTE EN DE MAANSTEEN vond. Hoe meer sterretjes je aanklikt, hoe beter jij de film vindt. Vul daarna in het witte vakje je naam EN e-mailadres in (misschien kan je juf of meester een beetje helpen) en klik daarna op verstuur.
Geef je score:
Uw naam:

arrowlinks arrowrechts
Heb je genoten van deze film? bekijk dan zeker ook eens de eerste avontuur van Lotte in de film LOTTE VAN UITVINDERSDORP, waar Lotte vriend wordt met een bij uit Japan. Die bij heeft een bijzonder talent: Judo! Hieronder krijg je alvast een voorsmaakje.
Lotte is altijd behulpzaam en steeds avontuurlijk. Ze is een charmante meisjespuppy, maar in kracht, energie en volharding moet ze voor niemand onderdoen! Lotte is ontzettend populair in Estland, waar de film gemaakt is. Er is zelfs een vliegtuig naar haar genoemd!
De maankonijnen hebben drie oren. Hoe zouden de andere dieren op de maan er kunnen uitzien? Heeft een maankoe acht poten? Een maanpaard een slurf in plaats van een staart? En wat met een maanvarken en een maanvis? Welk geluid zouden die gekke dieren maken?