DOLFJE WEERWOLFJE 
Hieronder kan je aanduiden wat jij van Dolfje Weerwolfje vond. Hoe meer sterretjes je aanklikt, hoe beter jij de film vindt. Vul daarna in het witte vakje je naam EN e-mailadres in (misschien kan je juf of meester je een beetje helpen) en klik daarna op verstuur.
Geef je score:
Uw naam:
Hier boven en links staan filmpjes waarmee je een kijkje neemt achter de schermen van Dolfje Weerwolfje. Zo leer je veel over de wereld van de filmsterren, regisseurs, camera- en klankmannen en alle anderen die nodig zijn om een echte film te maken.
Dolfje is heel verdrietig, maar durft zijn problemen niet te vertellen aan zijn pleegouders of aan zijn juf. Stel dat je ook verdrietig bent en het ook tegen niemand durft vertellen. Wat zou je dan doen om je toch beter in je vel te voelen?
Dolfje Weerwolfje is eigenlijk ontstaan als liedje. Paul van Loon schreef het voor de band VOF de Kunst, maar hij vond het zo leuk dat hij er een boek over schreef. Dat boek werd zo populair dat het vele vervolgen kreeg. En nu is het eerste boek dus verfilmd. Hieronder kan je het oorspronkelijk lied horen.