UNE BOUTEILLE A LA MER 
Wat vond je van de film? Duid hieronder aan hoeveel sterren je de film geeft. Vul dan je mailadres en je naam in en druk op Verstuur.
Geef je score:
Uw naam:

arrowlinks arrowrechts
“Maar jouw volk heeft een staat, en wij niet. Dat is het verschil. Wij dromen van open grenzen. Een luchthaven. Een nationaal voetbalteam. Een gewoon leven, zonder bang te hoeven zijn voor wat vanmiddag of morgen zal gebeuren. Zonder van jullie afhankelijk te zijn.” - Naim
Wie meer wil weten over de politieke en menselijke achtergrond van deze problematiek moet zeker eens kijken naar de Oscarwinnende documentaire Promises. Daarin worden zeven Palestijnse en Israëlische kinderen gevolgd. Bekijk de trailer hiernaast.
In welke categorie zou jij deze film indelen: documentaire, romantisch drama, oorlogsdrama, melodrama... en waarom? Wat is volgens jou de kernboodschap die de regisseur met dit verhaal wil brengen?
Je stelt jezelf ongetwijfeld ook soms vragen over wat er rondom je gebeurt. Op het nieuws, in andere landen of werelddelen of misschien ook gewoon om de hoek. Aan welke onbekende (partij) zou jij je brief richten en hoe zou je je vraag formuleren? Waar zou je die posten, zodat je brief misschien gevonden wordt?