BADPAKJE 46 
Heb je genoten van BADPAKJE 46? Of was het niet helemaal je ding? Laat het ons weten. Kleur hieronder het aantal sterren in dat deze film volgens jou verdient.
Geef je score:
Uw naam:

arrowlinks arrowrechts
BADPAKJE 46 is een studentenfilm, wat wil zeggen dat de regisseur dit heeft gemaakt tijdens zijn opleiding en het hele budget (16.000 euro) zelf moest financieren. Dus moest de regisseur op zoek naar acteurs en crewleden die gratis aan de film wilden meewerken. Hierboven een gesprek met de regisseur Wannes Destoop.
Wannes Destoop: “Los van het feit dat de film gaat over mollig zijn, is het voor mij vooral een film over een meisje dat gewoon recht op haar doel af gaat en zich door niemand laat tegenhouden. Dat vind ik persoonlijk zo mooi op het einde van de film: ondanks alles staat ze er en blijft ze ervoor gaan.”
-------------------------------------------------------

Heb je deze film gezien samen met LE GAMIN AU VELO? Neem dan zeker ook een kijkje op de filmfiche van die Belgische film, die net als BADPAKJE 46 in de prijzen viel op het 64e filmfestival van Cannes. Ga naar de filmfiche!
Hieronder kan je luisteren naar de muziek uit de film (gecomponeerd door Amatorski). Kan je de sfeer van deze muziek omschrijven? Waarom heeft de regisseur voor deze muziek gekozen? Welke muziek zou jij gekozen hebben?