HET GEHEIM 
Hieronder kan je aanduiden wat je van de film vond. Hoeveel sterren verdient deze film volgens jou? Kleur het juiste aantal in. Vul je naam in en mail maar door. We zijn benieuwd naar je reactie!
Geef je score:
Uw naam:
Hierboven kan je een You Tube- filmpje bekijken waarop je een compilatie ziet van verschillende stunts uit het tijdperk van de stomme film. Straf toch! Zeker als je bedenkt dat er toen geen computer was om het een en ander te faken... Stuntman was en is nog steeds het gevaarlijkste beroep uit de filmindustrie.
Hiernaast kan je een filmpje van een leuke goocheltruc bekijken. En het geheim van de zwevende kaart wordt ook verklapt, dus dan kan je zelf beginnen oefenen! Of misschien ken je zelf wel een truc die je kan filmen en op You Tube zetten?!
Wat vind je van de trailer die je hierboven kan bekijken? Geeft hij een goed beeld van de film? Zou je deze film aanraden aan je vrienden?
Op Ketnet liep er een leuk programma rond goochelen: Abrakodabra. Heb je dit gemist of wil graag de trucs nog eens herbekijken, dan kan dat hier. Veel plezier ermee!