Exit Through the Gift Shop 
Wat vond je van Exit Through the Gift Shop? Hieronder zie je een aantal sterren. Geef je waardering over de film door een aantal sterren aan te duiden. Hoe meer sterren je aanduidt, hoe beter je de film vond. Geef ook je naam en e-mail adres in.
Geef je score:
Uw naam:
Hiernaast en -boven maak je kennis met het werk van Banksy. Hij begon rond 1992 met wat graffiti in Bristol, en is ondertussen uitgegroeid tot één van de meest gegeerde kunstenaars van dit moment. Hij mocht zelfs een eigen versie van de intro van The Simpsons regisseren.
Exit Through the Gift Shop is één groot spiegelpaleis, een slimme en geestige mockumentary waarin Banksy net als in zijn graffitikunst een spel opvoert met schijn en werkelijkheid.” (Humo)
Waar of niet?

Is Thierry Guetta een bedrieger? Is iedereen die zijn kunst koopt er ‘ingeluisd’? Zijn de kopers dom? Zijn ze het ‘slachtoffer van hype’? Of zijn de werken van Thierry Guetta echt kunst?
“Het oorspronkelijke opzet van street art was om gratis kunst te bieden. Street art was geen reclame of logo’s, het was een reactie tègen reclame en logo’s. Die gedachte is nu vergeten en vervangen door profileringdrang, of de drang naar commercieel succes en celebrity-status." (Chris King, monteur van EXIT)