Where the wild things are 
Wat vond je van de film WHERE THE WILD THINGS ARE? Geef hieronder aan hoeveel sterren je de film zou geven. Hoe meer sterren je aanduidt, hoe beter je de film vond.
Vul ook je naam en mailadres in en klik op 'verzenden'.
Geef je score:
Uw naam:

arrowlinks arrowrechts
De film is gebaseerd op het prentenboek van Maurice Sendak, een boek dat voor miljoenen Amerikanen tot hun favoriete kinderboek behoort! Hierboven kan je prenten bekijken uit het boek. Lijken de prenten op de film? Waarom wel en waarom niet?
Hiernaast zie je de verschillende monsters uit de film. De monsters zien er niet alleen anders uit, ze hebben ook allemaal verschillende karakters, met menselijke trekjes. Bekijk de foto's een voor een. Welk monster zie je? Wat voor iemand is hij/zij? Hoe gedraagt hij/zij zich? Verandert zijn/haar karakter tijdens de film?
Max’ favoriete scène was die met het moddergevecht! Ook de scène waarin hij in de mond van een van de monsters verstopt zat, was een favoriet. Alleen werd hij ongemakkelijk van het slijm! Wat was jouw favoriete scène?
Op de site http://wherethewildthingsare.com/ vind je niet enkel heel wat informatie over het maken van de film, maar je kan er ook terecht voor twee leuke spelletjes: een moddergevecht en een schuifpuzzel.