Gran Torino 
Wat vond je van de film GRAN TORINO?
Hieronder zie je een aantal sterren. Geef je waardering over de film door een aantal sterren aan te duiden. Hoe meer sterren je aanduidt, hoe beter je de film vond. Geef ook je naam en e-mail adres in.
Geef je score:
Uw naam:

arrowlinks arrowrechts
Wat weet je over Clint Eastwood? Hierboven zie je enkele fragmenten uit westernfilms die Clint Eastwood wereldberoemd maakten. Zie je nog andere gelijkenissen tussen een typische western en GRAN TORINO? Kijk zowel naar de vorm als naar het verhaal...
De Hmong zijn een sjamanistisch Aziatisch volk dat voornamelijk in China, Vietnam en Laos leeft. In de jaren zestig vochten ze aan de zijde van Amerika in de Vietnamoorlog. Na die oorlog vluchtten veel Hmong naar de Verenigde Staten. De Hmong die achterbleven in Laos worden nog tot steeds vervolgd.
Tao zit vast in zijn omgeving, hij heeft zo goed als geen controle over zijn toekomst en hij slaagt er niet in om uit de handen van de Hmong-bende te blijven. Wat zou jij doen in zijn situatie?
Wat vind je van het einde van de film? Had je dit verwacht? Vond je het een goed einde? Welk einde had jij zelf in gedachten?