De indiaan 
Wat vond je van de film 'De indiaan'? Geef hieronder weer hoeveel sterren je de film zou geven. Hoe meer sterren je aanduidt, hoe beter je de film vond.
Vul ook je naam en mailadres in en klik op 'verzenden'.
Geef je score:
Uw naam:

arrowlinks arrowrechts
Er worden veel kinderen geadopteerd. Vanuit alle uithoeken van de wereld. Zowel de reden waarom een koppel besluit een kind te adopteren, als de reden waarom een kind ter adoptie wordt afgestaan zijn heel verschillend.
Informatie over adopteren en alles wat daar rond hangt kan je vinden via deze link
Wikipedia vertelt je over de geschiedenis en enkele interessante weetjes en gevolgen van adoptie.
Via google vind je allerlei blogs over koppels die zoeken naar en wachten op een kindje. Vraag je je dus af wat het allemaal inhoud om een kindje te adopteren, kan je daar zeker eens naar zoeken.

Links zie je enkele foto's uit de film. Kijk eens naar de gezichten van de mensen. Kan je zien hoe zij zich voelen op die foto?
Kan je vertellen wat er gebeurde in de film aan de hand van deze foto's?
Hierboven kan je een deeltje van de 'Making off' van De Indiaan bekijken. Zo krijg je wat meer info over hoe het er op een filmset aan toe gaat.
Deel 2 en 3 van de "Making off' kan je op You Tube´╗┐ 
´╗┐
De jongen uit de film gaat op zoek naar zijn indianennaam. Daarvoor moet hij in het water springen, maar dat durft hij niet. Wat is het spannendste ding dat jij ooit gedaan hebt? Waarom heb je dat toen gedaan?