Linha de Passe 
Wat vond jij van de film Linha de Passe? Geef hieronder het aantal sterren dat de film volgens jou verdient. Vul daarna je naam EN e-mailadres in en klik op 'verstuur'.
Geef je score:
Uw naam:

arrowlinks arrowrechts
Links zie je een aantal foto's uit de film of die met de film te maken hebben. Kan je per foto zeggen waarover hij gaat? Aan welke momenten uit de film kan je de foto's linken?

Hieronder zie je een trailer van 'Radio Favela'. Een andere film over de favela's. Wat zijn de gelijkenissen en wat zijn de verschillen?

Hierboven zie je een filmpje over de favelas in Brazillië. Wat vind je ervan? Hoe zou jij je voelen als je daar een week lang zou moeten wonen? Zou jij je weg nog terug vinden?
Wist je dat...
... de mensen met een job in de favelas gemiddeld maar € 30 per maand verdienen?
... niet de politie, maar gewapende bendes de baas zijn in de favelas? Toch zeggen de bewoners dat ze zich daar veiliger voelen dan in de stad.
... het in veel favelas gevaarlijk is om te wonen? Bij veel regenval kunnen er aardverscuivingen of modderstromen ontstaan waardoor de gammele huisjes kunnen instorten of meegesleurd woden.
... er in de favelas zelden of nooit ingebroken wordt? De dieven zijn immers bang voor vergeldingen van de gewapende bendes.