slumdog millionaire 
Slumdog Millionaire gezien? Wat vond je van de film? Vink hieronder aan hoeveel sterren deze film voor jou verdient. Vul daarna in het witte vakje je naam EN e-mailadres is en klik op verstuur. Misschien win jij dan wel 1 van onze prijzen. Gewoon door je mening te geven...
Geef je score:
Uw naam:

arrowlinks arrowrechts
Jou zou kunnen stellen dat de film is opgebouwd uit verschillende delen. Welk deel van het verhaal sprak jou het meeste aan? Waarmee heeft dat te maken?
Hiernaast vertelt de regisseur van de film in een interview over het lot en welke plaats dit krijgt binnen de Indische cultuur. Hoe sta jij daar tegenover? Heb je herkent in de film waar Danny Boyle het over heeft? Hoezo?
Wat weet je over Danny Boyle, de regisseur van Slumdog Millionaire? Had je al ooit van hem gehoord? Of had je al eens een film van hem gezien? Misschien zegt de film Trainspotting jou iets? Het is een film van hem uit 1996. Hierboven kan je de trailer van deze film bekijken. Merk je gelijkenissen op met Slumdog Millionaire of net helemaal niet?
De film gebruikkt heel wat flashbacks om zijn verhaal te vertellen. Wat zijn flashbacks? Ken je nog andere films of tv-series met verschillende flashbacks?