This is England 
Wat vond jij van This is England? Geef de film hieronder een score door het aantal sterren te kleuren dat je de film wil geven. Vul in het witte vakje je naam + e-adres in en klik op verstuur. Wie weet win jij wel 1 van onze prijzen. Winnaars worden via e-mail verwittigd.
Geef je score:
Uw naam:

arrowlinks arrowrechts
De soundtrack van This is England is een typische mix van muziekstijlen uit de jaren '70: ska en de daarvan afgeleide Two Tone klassiekers, afgewisseld met popmuziek. In het filmpje hiernaast krijg je de geschiedenis van ska te zien.
Bekijk de trailer hierboven. Sean wordt er kaalgeschoren om een echte skinhead te worden. Zijn dit voor jou skinheads of niet? Hoezo? >> Klik hier om meer te weten te komen over het ontstaan van skinheads.
De film verwijst veelvuldig naar de Falkland oorlog, een conflict dat draaide om enkele Argentijnse eilanden voor de Zuid-Amerikaanse kust. Had je al eens van de Falkland oorlog gehoord? Bekijk hiernaast een stukje uit de film dat over de Falklands gaat. >> Lees hier waar de oorlog om draaide.