Dunya & Desie 
Geef hieronder je mening over Dunya & Desie. Uit alle reacties die bij ons toekomen, trekken wij een aantal winnaars die allen een leuke prijs mogen verwachten. Wij maken nog dit schooljaar de winnaars bekend. Reageren kan tot 31 mei. Vergeet je mailadres niet te noteren, dan kunnen wij jou contacteren!
Geef je score:
Uw naam:

arrowlinks arrowrechts
Had je voor je naar de film ging al eens van Dunya en Desie gehoord? Het was in Nederland een enorm populaire tv-reeks. Hiernaast zie je een stukje uit een aflevering van de reeks. Waarschijnlijk herken je de schilder uit het filmpje wel. Hij speelt ook mee in de langspeler. Het is de cabaretiér Theo Maassen. Nog nooit van hem gehoord? Kijk dan eens op youtube.
Hierboven zie je hoe het maken van Dunya en Desie in zijn werk ging. Het geeft meteen een goed beeld van wat er aan een film vooraf gaat. Wil je ook de rest van de 'making of' van Dunya en Desie zien, dan kan je terecht op youtube.
Zou je de titelsong van de film nog herkennen als je ze terug hoort? Hiernaast kan je het liedje opnieuw beluisteren. Probeer eens op de tekst te letten. Vertelt die iets over de twee meisjes?