Het kleine spookje Laban 
Wat vond jij van de film 'Het kleine spookje Laban'? Leuk? Niet zo leuk? Spannend of lief? Kleur het aantal sterretjes waarvan dat jij vindt de film ze verdient. Als je juf of meester daarna je naam EN e-mailadres invult in het witte vakje, dan win je misschien wel 1 van onze leuk prijzen!
Geef je score:
Uw naam:
Hierboven kan je het eerste verhaaltje van Laban opnieuw bekijken. Weet je nog waar de andere vijf filmpjes over gingen? Welk van de verhaaltjes vond jij het mooist? Waarom? Welk verhaaltje vonden jouw vrienden het mooiste?
Kan jij deze prent van Laban en de prins inkleuren? Welke kleur had het hemd van de prins? Weet je dat nog? En zijn kroon?
Klik met het pijltje van je computermuis op het kleurvierkantje van je keuze en beweeg daarna met het pijltje over de tekening terwijl je de linkermuisknop ingedrukt houdt.
Wil je graag je ingekleurde tekening afprinten? Klik dan op het printericoontje.


arrowlinks arrowrechts
Weet jij nog uit welke verhaaltjes de prenten hierboven komen? Wat zie je allemaal op de prenten? Wat gebeurde er toen?
Laban is gebaseerd op de boekjes van Inger en Lasse Sandberg. In 1965 schreef Inger het eerste verhaal speciaal voor haar zoontje die erg geschrokken was van de spookspelletjes van de kinderen uit de buurt. Papa Lasse maakte de prachtige illustraties erbij.
Verzinnen jouw mama of papa soms ook verhalen voor jou? Waar gaan die dan over? Van welk voorleesboek hou jij het meest of hou je meer van de verhalen die mama of papa zelf bedenken?